Il·lusió

POR EN En otros sitios, Periodismo, Personal 1 COMENTARIO , , , ,

ARTICLE DE LA REVISTA IL·LUSIÓ, ONCE CATALUNYA
ABRIL 2014

DE DINS
Miguel González, periodista, presentador d’actes de l’ONCE Catalunya
“L’ONCE són i hem de ser, per davant de tot, persones”

El coneixem com a presentador de molts actes de l’ONCE Catalunya. Com és fora de l’escenari?
Un amant de la ràdio des de petit, apassionat de tot allò que fes soroll, sempre amb una gravadora a la mà. Al poble deien que era inquiet, xerraire, sense massa vergonya i decidit. M’encanta escoltar i que m’expliquin coses aquells qui saben més que jo, com la gent gran. Sóc incapaç d’estar molt temps sense anar al poble a gaudir de la tranquil•litat i a veure la família.

Per què un programa com ‘Tothom’, de Tarragona Ràdio?
Al director se li va acudir fer un espai on convidar les entitats del teixit associatiu de Tarragona al voltant de la discapacitat.

Quina és la notícia o el convidat que més li ha impactat?
Que una mare t’expliqui que s’estima amb bogeria la seva filla, que no respon a cap estímul perquè té una discapacitat greu, et fa saltar les llàgrimes. La gent que ve i t’explica projectes, que lluita, que estan convençuts i et convencen…

Fa poc que té un gos pigall…
La Milena ha canviat la meva vida. Els primers mesos van ser complicats, té molt de caràcter! Però ens anem coneixent. He guanyat en independència i seguretat.

Què pensa de la tasca de l’ONCE?
És formidable. L’ONCE és, són i hem de ser, per davant de tot, persones, persones que l’han fet i la seguim fent, cadascú amb el seu granet de sorra, des de venedors fins a directius. I no podem perdre tot el que hem guanyat fins ara quant a superació, integració i respecte per part de la societat.

APASSIONAT PER LA RÀDIO
Miquel González, nascut a Alcanar (el Montsià) l’any 1985 (28 anys), és llicenciat en Periodisme per la UAB i treballa a l’emissora municipal de Tarragona, Tarragona Ràdio. Des de ben petit l’apassiona el món de la ràdio. Seguint el camí del seu pare, és radioaficionat amb llicència des del 2007. Amant de la tecnologia, les xarxes socials i Internet, toca el piano i la guitarra i canta com a hobby.

  One Comentarios

  1. Tony |

   Apasionat de la radio es dir poc, oi Miguel? Jo diria que es un apasionat de la comunicació, en especial de la radiofónica.
   Miguel porta al cotxe una emisora de radioaficionat i el seu pare ha arribat a posar-li un altra emisora a la caseta que te al mas. Quan no xerra per la radio, xerra per la emisora i quan no xerra per la emisora, escriu al seu blog, a twitter, a facebook o t’envia un whatsapp. Ei, i també parla en persona eh! Especialment davant d’un kebab 😉

   Responder

  Que piensas?